Vaccinaties – Huisartsenpraktijk J. Cijsouw – Spijk
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk J. Cijsouw
Hoofdweg Zuid 9 9909 BA
Spijk

Vaccinaties

De jaarlijkse griepvaccinatie wordt door ons jaarlijks georganiseerd  tussen half oktober en eind november.  Wij organiseren een eenmalige praktijksessie van 2 uur aan het eind van een werkdag/ begin van de avond.  De griepvaccinatie  voor geïndiceerden [allen 60+, ook patiënten van jongere leeftijd, behorend tot een of meer van de risicogroepen] wordt door de overheid vergoed. Als u de praktijksessie gemist hebt of niet kunt bezoeken, kunt u altijd een afspraak maken voor een vaccinatie door een van de assistentes.

Vaccinaties voor kinderen [zuigelingen t/m adolescenten] in het kader van het rijksvaccinatieprogramma worden uitsluitend vergoed mits uitgevoerd door de GGD via het cjg.

Vaccinaties tegen hepatitis B worden uitgevoerd;

– op medische indicatie [hepatitis]; dan worden zij vergoed door de zorgverzekeraar

– op verzoek/ eis van werkgevers in het kader van een dienstbetrekking worden ze NIET vergoed door de zorgverzekeraar en zullen de    kosten door u zelf voldaan moeten worden. U kunt dit vervolgens alsnog door de werkgever laten vergoeden.

Vaccinaties tegen pneumococcen worden wel door ons uitgevoerd, maar ook op indicatie nog NIET vergoed door de basis-zorgverzekering. U zult de kosten ervan zelf moeten voldoen.

Reizigersvaccins worden NIET vergoed vanuit de basisverzekering. U zult de kosten ervan zelf moeten voldoen. U kunt  bij ons terecht voor de levering en toediening van de elders geadviseerde en voorgeschreven middelen. Op de site van LCR en traveldoctor vindt u uitgebreidere informatie. Voor gecertificeerde reizigersadvisering kunt u terecht bij de GGD en bij huisartsen die hiervoor een aantekening hebben.