Hart- en Vaatprogramma (CVRM) – Huisartsenpraktijk J. Cijsouw – Spijk
Uw huisarts in Spijk

Welkom bij huisartspraktijk J. Cijsouw in Spijk.

Huisartsenpraktijk J. Cijsouw Hoofdweg Zuid 9 9909 BA Spijk

Hart- en Vaatprogramma (CVRM)

Het spreekuur voor cardio-vasculair risicomanagement wordt door de praktijkassistentes gehouden voor mensen die bekend zijn met hart- en vaatziekten (bv een hartinfarct of beroerte hebben doorgemaakt) of risicofactoren daarvoor hebben (zoals familiair voorkomen, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterolgehalte, reumatoide arthritis, suikerziekte).

Daarvoor krijgt u van ons jaarlijks een bericht met een uitnodiging om een afspraak te maken voor dit spreekuur. We verzoeken u een week van tevoren (nuchter) bloed te laten prikken. Dat kan bij het lab van Certe (bijv. op vrijdagochtend in het MFC tussen 08.30 en 09.15 uur).

Als u op het spreekuur komt, stelt de assistente samen met u uw zogenaamde risicoprofiel op waarop staat welke risicofactoren voor hart- en vaatziekten u heeft. Wij bespreken met u hoe gezond u leeft, want misschien kunt u het risico op hart- en vaatziekten verlagen door gezonder te leven. En mogelijk kunnen wij u daarbij helpen.

Zo wordt, in overleg met u en met de huisartseen individueel behandelplan gemaakt en afgesproken hoe vaak u gecontroleerd moet worden.

Zie ook Thuisarts.nl over dit onderwerp.

www.thuisarts.nl/risico-hart-en-vaatziekten-verlagen