Waarneming – Huisartsenpraktijk J. Cijsouw – Spijk
Uw huisarts in Spijk

Welkom bij huisartspraktijk J. Cijsouw in Spijk.

Huisartsenpraktijk J. Cijsouw Hoofdweg Zuid 9 9909 BA Spijk

Waarneming

Op woensdag, tijdens nascholing en vakanties is de praktijk meestal geheel gesloten, dus zowel het spreekuur van arts en assistentes als ook de apotheek. Als u dan dringend een dokter of geneesmiddelen nodig heeft kunt u terecht bij collega mevrouw R. Addink, apotheekhoudend huisarts in ’t Zandt (en Middelstum), Hoofdstraat 3, 9915 PA, telefoon [0596-] 58 12 82 spoednummer [0596–] 58 11 60.

Als u tijdens avond, nacht, weekend en feestdagen dringend een dokter of geneesmiddelen nodig heeft, kunt u bellen met de Doktersdienst Groningen tel.0900 – 9229.

Meer informatie over de doktersdienst vindt u hier: Doktersdienst Groningen

De regionale post voor ons praktijkgebied is gevestigd aan: Jachtlaan 94 te Delfzijl, huisartsenpost ‘Poseidon’ (gesloten tussen 23.00 en 08.00). Uw huisarts ontvangt de eerstvolgende werkdag berichtgevingvan eventuele behandelingen door de doktersdienst.

Voor spoedeisende medicatie (waaronder ook ontbreken van chronische medicatie kan vallen) heeft u een recept nodig [via de doktersdienst] en uw persoons- en verzekeringsgegevens.

De dienstdoende apotheek is tot 23.30 een van de 4 apotheken uit Appingedam / DelfzijlTussen 23.30 en 08.00 is dat de  Hanze apotheek in Groningen, tegenover de hoofdingang van het UMCG gelegen.

Zorg altijd voor tijdige aanvulling bij uw eigen apotheek, ook omdat de anw-tarieven zowel medisch als farmaceutisch een stuk hoger liggen dan de werkdag-tarieven en de kosten van de medicijnen inclusief het farmaceutisch tarief doorberekend worden naar uw eigen risico!

Wanneer belt u de waarnemer of de doktersdienst?                                             

Bij een medisch probleem dat niet tot de volgende werkdag van uw eigen huisarts of diens waarnemer kan wachten, belt u  met de waarnemende arts op woensdag, of met de doktersdienst in avond, nacht of weekend.