Spreekuur – Huisartsenpraktijk J. Cijsouw – Spijk
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk J. Cijsouw
Hoofdweg Zuid 9 9909 BA
Spijk

Spreekuur

U kunt telefonisch via 0596-591202 tussen 8.00 en 9.30 uur een afspraak maken. U kunt, als dat nodig is, altijd op dezelfde dag terecht. Als de afspraak geen haast heeft, zal de assistente u soms het voorstel doen om op een ander moment te komen.

De assistente zal vragen naar uw hulpvraag om zo goed mogelijk te kunnen bepalen hoe ze u verder kan helpen. Het kan zijn dat u om persoonlijke redenen niet wilt vertellen wat er aan de hand is. Dat zal gerespecteerd worden.

Voor een afspraak die niet regulier beschikbaar is (bijv spoed of op een tijdstip dat uw eigen huisarts er niet is) zal echter altijd naar de reden gevraagd worden.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • De assistente geeft u zelf een advies, dit wordt altijd nabesproken met de huisarts
  • Zij vraagt de huisarts u even terug te bellen
  • Zij maakt een spoedafspraak, een gewone afspraak, of een afspraak met extra tijd bij de huisarts
  • Zij maakt een afspraak voor een visite
  • Zij maakt een afspraak bij de praktijkondersteuner
  • Zij maakt een afspraak bij de assistente

Voor een gewoon consult bij de huisarts staan tien minuten gepland. Als u meerdere dingen wilt bespreken of denkt meer tijd nodig te hebben, kunt u de assistente vragen of het mogelijk is een dubbele afspraak te maken.

Voor een afspraak bij de doktersassistente wordt u afhankelijk van de hulpvraag voor vijf tot twintig minuten ingepland.

Voor een afspraak bij de praktijkondersteuner GGZ worden twintig tot veertig minuten gereserveerd.

Als het consult langer gaat duren dan gepland, zullen wij u verzoeken om een nieuwe afspraak te maken.

Deze gang van zaken eist van de assistentes dat zij uw hulpvraag en/ of klacht kunnen beoordelen. Dit gebeurt op basis van zorgvuldig opgestelde protocollen. Zij hebben hiervoor de noodzakelijke cursussen gevolgd.

Annulering

Indien u verhinderd bent of als het bezoek aan uw huisarts niet meer nodig is, verzoeken wij u vriendelijk de afspraak tijdig af te zeggen.

Moet ik naar de dokter?

Hardnekkige huiduitslag of een kind met koorts? Iedereen twijfelt wel eens of een bezoek aan de huisarts nodig is. Vaak neemt men dan het zekere voor het onzekere en belt of gaat toch.

Met de app “Moet ik naar de dokter” kunt u kijken wat u zelf kunt doen om uw klachten te verlichten en of het nodig is om uw huisarts te raadplegen per telefoon of een afspraak te maken op de praktijk.

Moet ik naar de dokter?